Marcaje

XBlaster

Nume alternative: IksBlaster

XBlaster on-line - un joc online captivant gratuit în care jucătorul va participa la luptă de gladiatori pe Furs (roboți mecanice).
Online XBlaster disponibil jocul în orice browser modern și instala clientul de joc suplimentar nu este necesar.

Tot ce trebuie este să se înregistreze în joc XBlaster:
în domeniile de înregistrare pentru a introduce numele (prenume), parola, e-mail-ul, alege un server de jocuri, introduceți data de naștere și numărul de înregistrare (dacă este cazul). Apoi să ia de comun acord cu regulile de joc și acest XBlaster Înregistrarea terminat. Acum puteți începe să joci jocul online XBlaster.

La începutul jocului, jucătorul este invitat să aleagă una din trei burduf mecanice. Fiecare dintre ele este unic în felul său:
1) Ranger - în afară de arme standard de, are un fermoar și arma ion. Există, de asemenea, caracteristici speciale - de două ori manevrabilitatea.
2) Defender - în plus față de echipamente standard, are un laser și puls de arme, și "highlight" lui este un scut de protecție impenetrabil temporar.
3) Hunter - este o armă individuală, ca o armă de mare viteză și arma cu plasmă, cu excepția faptului că el mai are încă un cip, ca o rachetă de căutare care urmărește scopul de a învinge.

Pentru tipurile standard de arme: de la începutul fiecărei Fur are în arsenalul său de un fierastrau circular, un pistol și un lansator de grenade.
Selectarea interesant, astfel încât jucătorul se va gândi de două ori! Odată ce alegerea este făcută, puteți încerca blana lor în muncă, inițial acesta va fi o căutare de locuri de muncă normale. La finalizarea a împrumuturilor player și un unic moneda de joc "abilități". În armele vor fi de a dota blana lor în lupta, și apoi faceți upgrade arma aleasă în hangar.
Aici este o lista cu toate armele de război, care sunt disponibile in joc: ferăstrău circular, arma, lansator de grenade, Mina, fulger, cu laser, mitraliera, aruncator de flacari, Blast Wave, Rocket, Ion Cannon, arme Pulse și arma cu plasmă. Și apoi există stimulente, care de ceva timp a îmbunătăți anumite caracteristici Furs.

Pentru controlul blana: de control este butoanele săgeată de pe tastatură pentru a muta, Ctrl si Space - pentru a trage.
XBlaster joc on-line are arena - acesta este un loc limitat în același timp este de trei jucători. Sarcina principală este - de a ucide doi inamici. Puteți alege dușmani complete, care nu au fost răniți în misiuni de luptă, și poate fi insidios târâtor în jurul colț și finisaj este rănit.

Joaca jocul online poate XBlaster prin teleportare, el salvează de la concurenți prea puternice sau în cazul în care blana este mult rupt. Teleportarea are loc într-o altă locație. Numai la portul încă trebuie să ajungă, dar nu funcționează întotdeauna ...
joc online XBlaster nu are un sistem de clan care se diferentiaza de alte jocuri de echipa de dezvoltare Bigpoint, pentru că joc în parte ...

În XBlaster, în fiecare lună a jucat Jackpot de 10.000 de euro. Deci, juca IksBlaster va fi de două ori mai interesant!

Ce altceva poate fi adăugat, este faptul că jocul are o grafică 3D de înaltă calitate, care lasă o impresie plăcută asupra joc. Sunt sigur că va fi interesant pentru a juca XBlaster la orice vârstă, în cazul în care există o pasiune și dorința de a fi maestru de o mașină militară puternică. În timpul jocului, jucătorul familiarizat cu mai multe misiuni, dueluri interesante, turnee și chiar o serie de alte caracteristici de joc interesante ...

Tot ceea ce vă separă de la aceste evenimente interesante, ea XBlaster înregistrare. Nu au nevoie de mult timp să cred că e timpul pentru a încerca mâna în luptă, de conducere mașina de război a viitorului!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more