Marcaje

XCOM: Enemy Unknown

Nume alternative: XCOM: Enemy Unknown

Tem cel mai mare pentru fiecare persoană de pe pământ - necunoscut. Paraziți neexplorate, străini, zombi - tot acest timp de secole sperie de oameni. XCOM joc: Enemy Unknown a oferit propria sa versiune a conflictului uman și incertitudine. Sau, mai exact, umanitate și monștri străin. Chiar și în ciuda faptului că dezvoltatorii de jocuri utilizate metodele deja familiare și cunoscut de mulți din legende copilărie, imagine de ansamblu a proiectului nu a fost răsfățată. Și în plus, crearea anterioară a XCOM a fost lansat cu mult timp în urmă că majoritatea gamerilor uita în condiții de siguranță cu privire la aceasta.

Imediat fanii de fantezie groază, sufletul nu a îngrădi accesul în proiecte, cum ar fi XCOM, ar trebui să fie avertizați că XCOM: Enemy Unknown pc - acest lucru nu este continuarea de jocuri familiare, și reemiterea ei. De fapt, aceasta se explică faptul că personajele principale nu înțeleg majoritatea părea să fi cunoscut peste tot în lume de lucruri. De aceea, vă recomandăm ca, chiar si cei jucătorii care se consideră a fi un pro în acest joc, înainte de a pleca la cap joc, dezvoltatorii de jos a propus "de formare de bază."

Pentru a începe jocul, veți avea nevoie de XCOM: Enemy Unknown descărcare. Astăzi se poate face rapid și ușor prin utilizarea torente. De asemenea, asigurați-vă că aveți în minte, există un cuplu sau trei resurse adecvate. Mergând în proiect, veți afla că întâlnirea pământenilor cu vizitatorii extraterestri nu merge pe scenariul planificată - a inceput un razboi intergalactic. Scopul principal al inamicului - unele organizații XCOM. Ultima este o cantitate foarte mare de cele mai bune războinici de arme care folosesc cea mai puternică armă.

În XCOM: Enemy Unknown misiune chiar și cea mai mică arata atat de realiste, care la un moment dat te prind te gândești că frica te furișează cu adevărat. Una dintre cele mai importante schimbări implementate în noul proiect, putem presupune desființarea de puncte de acțiune. Dar clasele a rămas neschimbată

1. De mitraliori sunt în măsură să dețină în mod eficient pozițiile de inamici.

2. Soldații sprijine ajuta colegii de echipă, în orice oră de nevoie.

3. Trupe de șoc sunt puternic și agil.

4. Lunetiștii sunt capabile de a lovi ținte chiar de la distantele cele mai îndepărtate.

Continuare XCOM nostru: Enemy Unknown de revizuire ar trebui să fie o poveste despre costumul cu motoare de built-in. Acest lucru va permite costumul să se deplaseze între locurile cu viteza luminii. Armura puternic proteja credibil împotriva gloanțe de dușmani, și de aspectul de camuflaj deghizare detractori. Mulți jucători vor fi incantati ca proiectul a fost în cele din urmă implementat sistemul mai mult sau mai puțin succes de adăposturi - această lipsă de fani lungi chinuit de joc.

Pregătiți-vă să fi faptul că, uneori, dușmani pot ataca în grupuri - nu vederea cel mai plăcut. Ce te surprinde mai mult pregătit pentru proiectul poate fi văzut în asamblate pentru XCOM: Enemy Unknown trailer video! Din filmul veți obține informații cu privire la toate modificările făcute și beneficiile.

 

XCOM: Enemy Unknown