Marcaje

Xgame

Nume alternative: XGame-Online, XGame Online

Deci, astăzi vă prezentăm un joc nou în MMORTS gen - XGame on-line. Acest joc nu va lăsa pe nimeni indiferent de fanii Star Wars și alte fantezie spațiu. Simti ca esti un incepator conducător al planetei deșert și să se alăture luptei pentru putere din univers cu jucatori reali online. Descoperiți noul sistem și galaxie, explora planeta neexplorat. Îmbunătățirea sistem de arme în timp real, nu vă va permite să vă relaxați complet. Să ia parte într-o "cursă a înarmării" on-line, rezultatele care au un rol crucial în alinierea de forțe în univers XGame on-line.

Pentru a juca acest joc XGame online, nu aveți nevoie de instalarea suplimentară a clientul jocului. Jocul este absolut gratuit și să participe la ea trebuie să fie trecut rapid și fără complicații Intrare joc XGame on-line.

Pentru a XGame joc on-line a devenit disponibil merge la pagina XGame joc on-line, în cazul în care el apare imediat fereastra de înregistrare. Vi se cere să introduceți noua de autentificare, de confirmare a parolei și a accepta acordul de utilizare.
Când XGame de înregistrare on-line a finalizat cu succes, puteți începe de noi taxe sau de control planetar. Juca jocul on-line XGame începe pe o planetă pustie și goală, cu o marjă mică de minerale. Mic, dar - din nou, suficient pentru a începe. Aceste resurse de care aveți nevoie pentru a începe infrastructurii de bază a planetei, să construiască mine, statii, fabrici, santiere navale, laboratoare, și alte facilități utile.

Naval trebuie să dezvolte o componentă defensivă de planeta voastra, care este o condiție prealabilă pentru viitor cucerirea XGame Galaxy on-line. Dar închiderea ferm asigura baza planetar, nu prea multe navoyuesh. Deci, este necesar pentru a construi o flotă spațiu puternic să-și extindă exploatațiile lor.
De asemenea, XGame on-line - un joc în care participarea la războiul galactic, sovieticii caută ajutorul aliaților, care pot fi ușor de găsit printre alți jucători online. Prin eforturile comune va fi mult mai ușor de a construi propriul imperiu. XGame juca on-line poate fi, de asemenea, în scopul de a obține în secțiunea de jocuri "Hall of Fame" decât el și planeta sa de origine glorifica.

Novoyavlenny aliat vă va ajuta în extragerea lipsesc, dar resursele necesare pentru tine. Pentru a face acest lucru, rândul său, comerțul cu ei cea mai bună afacere, făcându-le partenerii lor comerciali permanenți. Asigurați-up strategia dvs. de tranzacționare proprii pentru a priva pe vrăjmașii voștri resursele necesare. XGame on-line - un univers în care joc mortal singur.

Pentru a acapara puterea în joc XGame on-line trebuie să fie mereu cu un pas înainte în dezvoltarea de tehnologii pe planetele tale. Studii de strategie dreapta vă va permite, de exemplu, pentru a transfera instantaneu flota in alte galaxii, în inima inamicului. Trimite cat mai multe nave de cercetasi pentru a explora noi spatii, deoarece cunoașterea este putere.

Încă de la început, va trebui să facă o alegere de trei opțiuni pentru dezvoltarea caracterului tău. În mod natural această alegere afectează toate de joc ulterioare. Selectați o clasa "Șahtior" ar permite pentru extracția resurselor mai mare și construcția de clădiri. Clasa "oameni de stiinta", pentru a face un accent pe activitățile de cercetare științifică ale planetei dumneavoastră. Pentru a crea rapid o flotă spațiu eficient - clasa "Pilot".

Ai - un adevărat lider al planetei. Și pentru a dovedi că este necesar să se creeze un sistem economic și militar puternic al planetei, cu îmbunătățire tehnologică regulat. XGame de înregistrare on-line este în așteptare pentru tine.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more