Marcaje

I feudal

Nume alternative: Ya feodal

Joc online I lord feudal - o noutate în lumea MMORPG-ul, iese în evidență grafică excelentă și o poveste originală. Vă sunt scufundate în lume legendara de cavaleri curajosi, baroni puternice și împărați mari, armuri strălucitoare și ciocnirea de săbii.

Alăturați-vă în joc am făcut simplu feudal și frumos. În colțul de sus click stânga pe butonul "Înregistrare" și apare în fața ta ... Dar o diplomă real, cu sigiliul regal. Trebuie doar să introduceți numele dvs. (acesta este același nume de utilizator în joc), o adresa de email valida (este vorba de cerere de confirmare), și confirmați parola, caracterele din imagine (captcha). Am feudal înregistrare online necesită doar citit acordul de utilizare și avizul conform pentru a verifica "Accept termenii ... . " Toate, apăsați portocaliu "Înregistrare" buton în partea de jos și de a lua imediat în joc.

Înainte de a deschide peisaj medieval misterios, și destul de servitoare Greta te ia de rață micul dejun cu mere. Savurând o masă mare, să inspectați pe îndelete averile lor.

Joc a început!

Da, dacă sunt înscriși într-o GameXP rețea socială, atunci am verifica feudale tine inutil - esti deja în joc! Introduceți numele de utilizator și parola - și încep să se joace acest joc online, am lord feudal.

În primul rând, trebuie să treacă prin căutarea primului antrenament. Veti face cunostinta cu meniu, joc de caractere și tipuri de unități de jocuri de noroc și clădiri, management și principiile de bază ale jocului. Am feudal joc online - această strategie militar-economic.

Începe jocul în titlul onorific de Esquire, sub tutela dvs. este dat o mică așezare - fie oraș, care se va extinde, îmbunătăți și apăra împotriva dușmanilor.

În jocul va fi a mea, de a construi, de a primi o recompensă (și chiar să ia departe de alți jucători în raidurile swashbuckling! ) Food, lemn, piatră, minereuri si, desigur, de aur. Acestea sunt principalele tipuri de resurse. Nu este o altă resursă - spațiu de locuit. Produse alimentare, de exemplu, au nevoie nu numai de a angaja noi unități, dar, de asemenea, pentru a menține capacitatea de luptă a armatei. Chiar și cel mai mare și cel mai formidabil armatei, cu o lipsă de produse alimentare slăbește și va fi rupt într-o luptă. Numărul de locuri rezidențiale determină nu numai numărul de subiecților, dar, de asemenea, alte clădiri, precum și nivelul lor de dezvoltare. Acest lucru oferă o resursă importantă cum poate ați ghicit, case. Alte resurse exploatate în clădiri speciale. Mâncare - la ferma, care protejează sperietoare sălbatic într-un sombrero-rosii din sange.

Sperietoarea de ciori este foarte eficient împotriva hoți țărănești, dar inutil împotriva ciori Uppity. Dar nu vă faceți griji, invazia hoardelor de amenințător Carcano nu sunt amenințate ... încă. Unitate "cioară" ca protecție magică de la ea va fi implementat în următoarea versiune a jocului.

În producerea mea de minereu de fier de la fabrica de cherestea - lemn, cariera de piatră - piatra. Aur vă oferă impozitele de la țărani și comerțului. Fiecare cladire are un nivel de dezvoltare care poate și ar trebui să fie îmbunătățite. Este mai mare nivelul, cu atât mai multe resurse sunt extrase. Trebuie doar hambar pentru a stoca resurse, pentru că tot ceea ce nu se potrivește acolo, "dispare" fără rușine. Windmill productivitate fermă crește. În trezorerie stocate aur și ascunde va ascunde averea lor de la hoți.

Eu joc online feudal are o foarte stufos, dar dezvoltarea copac intuitiv. Pentru a construi barăci, aveți nevoie, de case si grajduri trebuie să barăci. Cele mai multe dintre clădiri vă construi, a face quest-uri de formare.

De altfel, construcția de clădiri și de frumos detaliate animat, care arată interiorul clădirilor vechi cu precizie și detalii considerabile, în timp ce jocul nu lent și buggy chiar și pe cele mai slabe computerele.

Dacă doriți, puteți solicita, de asemenea, întrebări în jocurile de chat și chiar să alegeți Maestrul lor.

City Hall - este centrul de control al orașului dumneavoastră, aici vă construi și de a gestiona domeniile dvs.. Mai mare nivel al Primăriei - mai mult aur și viteză construcția de clădiri.

Trading și pot partaja resursele de pe piață.

În Piața va ridica steagul și să conducă o armată împotriva inamicului, a intra în modul de joc de luptă. Barracks, stabilă și Workshop vă va servi pentru angajarea de unități de luptă. Construi un zid, te întorci orașul tău într-un castel fortificat.

Palace - în partea de sus a dezvoltării copac. Aici aveți cele mai puternice unități - aristocrați necesare pentru a capta castele inamice, precum și cercetași și spioni.

Jocuri Armată am feudal online, împărțite în opt tipuri de bază. Mercenar - războinic de bază, nu foarte puternic, dar ieftine în angajare și foarte util în jaful de inamic. Spadasin - versatil și Spearman Scutier - bun pentru protecție. Archer se mișcă repede repede ataca, necesită puține resurse, dar slab protejate. Versiune îmbunătățită a Archer - Marksman. Trooper este bun pentru atac, și Knight - cel mai puternic războinic și versatil, dar, de asemenea, cel mai scump. Cu toate acestea cavaleresc priceperea nu îi permite să efectueze prada. La asediul castelului inamic vă va ajuta foarte mult berbec și catapulta.

Pentru mai eficient, mai interesant pentru a juca jocul online, am lord feudal ar trebui să angajeze mai mulți miniștri. Ministrul de război accelera formarea trupelor, ministrul Economiei - extracția de resurse și ministru inteligență nevoie doar pentru a detecta spioni inamici și căi secrete de informații, accelerarea mișcarea armatei.

Închirieri miniștri, precum și pentru a vizita magazinul și arsenalul puteți făcând clic pe pictograma în formă de Premium Crown.

MMORPG am lord feudal este conceput ca un singur, iar echipa în același timp, poate juca mii de participanți.

Primele quest-uri te plimbi singur, crescând treptat experiența lor și să dea noi titluri.

Dar, de formare finalizată și începe să joace eu cu adevărat feudal. Și apoi, desigur, câștigătorul este cel care are cea mai mare echipa a căror uniune este mai bine organizat, care detine o strategie castigatoare.

Și lupta, explorare, comerț nu sunt la fel de simplu ca în quest-uri educaționale. Ei au propriile lor reguli și înțelepciune, puncte și calcule. Și aici vei calculator foarte special de joc.

Cusaturi manuscrise istoric Bertrand Sanders deschide o lume interesantă și tragic din Evul Mediu, atunci când adâncurile Evul Mediu, de la haosul sângeros și barbaria au fost primele domnilor puternici. Sute de ani de fragmentare și de războaie interminabile scurt schimbat domniei răgaz rege puternic și înțelept, care a unit puterea și viclenia a continentului cele mai multe dintre pământul de sub conducerea lui.

Grand Palace și se părea să sprijine simbolul etern de pace și prosperitate.

Dar regi sunt muritori, și urmașii lor nu sunt atât de înțelept. Și într-o luptă brutală pentru împărăția coroană sfâșiată de baroni lacomi și din nou veni secol fragmentare feudale, atunci când cel mai yeoman apără cu disperare țara lui și viața de țărani obișnuiți lipsite de valoare.

Pen aluneca din mâinile obosite, capul sprijinindu-se puternic cronicar. Lumea a fost din nou amenințată de haosul din Evul Mediu. Sute de feudali luptă între ele, pentru că nu există nici un maestru, capabil să îndoiți-le la o singură voință. Pereți grăbit armat de castele, aduna armata foarte mare de mercenari și bătăuși, oamenii de rând se pregătesc pentru cel mai rău.

Cine se va ridica un banner pe Elmerhollom, vechea capitală a regilor, care devine noul monarh?

Forța sau viclean, sau armata de războinici curajoși diplomației abil va ajuta să juca și lordul feudal am câștigat marele premiu - coroana regala a unui clan vechi Elmer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more