Marcaje

Z-WAR Zombies vin

Nume alternative: Zombie War, War Z, War Zombie

Jocuri bune în stilul de "groază", și chiar mai mult, cu zombie, există puține. Joc Z-WAR online - una dintre ele. Dacă aveți o dorinta de a se apuca de treabă în atmosferă, unde oamenii sunt infectate cu un virus zombie oraș se luptă pentru a supraviețui, atunci te aici.

Jocul este, de asemenea, interesant, în care puteți să-l joace pe atât locuitorii orașului supraviețuitor și zombi. -Z RĂZBOI joc on-line vă aruncă în lumea de supraviețuitori ai Holocaustului - a evadat de la un virus secret de laborator, care transformă oamenii în zombi. Doar câțiva oameni pot rezista virusul, și ei sunt uniți în războiul împotriva infectate. Joc online War Z trece în Reynvud, Anglia.

Singurul lucru demn de remarcat - este o limită de vârstă cu privire la joc pentru cei cu psihicul imatur, care este de până la 18 ani.

Înainte de a continua cu înregistrarea, să revizuiască cerințele de sistem prezentate de către dezvoltatorii de joc. Joc online Z-WAR nu se expune unor cerințe nerealiste pentru jocuri de calculator potrivite chiar și pentru versiunea de birouri, dar viteza de conexiune la internet ar trebui să fie bun, precum și Adobe Flash Player instalat cea mai recentă versiune. Joc online Z-WAR este un browser, care este, ea nu are nevoie de instalare pe computer orice software-ul și a alerga în orice browser de Internet în sistemul de operare Windows.

Alăturați-vă în joc Z-război este posibil să nu fie necesară în cazul în care aveți un cont pe rețeaua socială Vkontakte sau Facebook.

Dacă nu doriți pentru a lega jocul cu o rețea socială, înregistrarea Z-WAR online este foarte simplu - trebuie să introduceți numele personajului, parola, e-cutie poștală, data nașterii, indica podea, alege o facțiune pentru care joci ( zombie sau oameni), introduceți codul din imagine.

Va trebui să accepte acordul de utilizare și să accepte regulile jocului. Înregistrare Z-WAR va fi finalizată după ce activa contul de joc făcând clic pe link-ul care a fost trimis la adresa de e-mail specificată. După activarea contului, de joc, plonjați în lumea jocurilor. Urmați instrucțiunile va merge un pic de formare în noua (încă), dar fascinanta lume.

Personajul tău va avea următoarele caracteristici în joc:

• Forța

• Dexteritate

• Rezistență

• Informatii

• Percepția

• Charisma

Plus față de caracteristicile, jocul poate dezvolta aptitudini, cum ar fi:

• Battle

• Medical

• Inginerie

• Social

• Abilitati de Gain

Dacă vă decideți să joace joc Z-război on-line pentru oameni, atunci va avea un scop - de a supraviețui și pentru a șterge cât mai mult teritoriu de strigoi. Poate construi baricade, repara și de a crea lucruri care vor fi apoi utilizate în lupta lor.

Joaca să fie atenți, pentru că, fiind consumate, devin infectate și du-te la partea de zombi.

Dacă joci joc online Z-război ca un zombie, atunci va muta foamea și dorința de a mânca și sfâșie mai mulți oameni posibil. Cele mai multe persoane pe care le mananci, cu atat mai repede se va dezvolta abilitățile de personajul tău, precum și nivelul său să crească.

La Zombies de război joc interesant pentru toată lumea, fără excepție. Jocul are o mulțime de locații diferite - unele zone de jocuri de noroc - case cu camere, depozite, terenurile virane și străzi. În timpul luptei, se pot folosi toate elementele din locația ca adăposturi, dar adăposturi nu se matura matura.

Când joci Z-WAR, vor exista o mulțime de oportunități de a găsi articole gratuite in locatii diferite - de la arme la truse de prim ajutor și alte muniții.

Jocul are un sistem de luptă foarte interesant, cu rezultate imprevizibile, pentru că în bătălia de la orice moment pot interveni, fie aliat sau dusman. Cu toate acestea, pentru a satisface echilibrul de joc pentru atacul de pe player nivel mult mai mic te bazezi bine.

Dacă sunteți offline, ține cont de faptul că personajul tău poate efectua atacuri, și el va trebui să se descurce pe vrăjmașii într-un mod automat.

În jocul Z-WAR este, de asemenea, interesant, pentru că aveți posibilitatea, în timp ce în clădirea, pe orice perete pleca graffiti lor - mesaj de la alți jucători. Acest mesaj va fi amplasat pe un perete timp de două zile.

De asemenea, există un radio special - "Apocalipsa FM», în care se pot bucura de o varietate de melodii, precum și a asculta mesajele de la alți jucători despre lupte în curs de desfășurare, locații interesante și locuri unde puteți profita trofee și lucruri gratuite.

Confruntarea cu oameni și zombie nu vă va lăsa indiferenți. După joc online Zombie War nu va fi dor de un minut!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more