Marcaje

Dimensiuni uitat

Nume alternative: Lumi uitate

Vă salut în lumea măsurătorilor Forgotten! Această lume, ascunde multe pericole! O lume plină de lupte interminabile cu creaturi monstruoase misterios Armata Rift!

Joc uitată măsurare on-line - întruchiparea a tot mai bune de la jocuri, cum ar fi kombats online! Acest proiect a fost lansat în ianuarie 2008, dar într-un timp scurt, a fost incredibil faimă și a câștigat respectul în rândul jucătorilor online. Vino alaturi de noi si nu veti regreta!

Joc online uitată magică plină de măsurare. Aici magie și oțel în ansamblul său sunt legate în mod inextricabil! Ai de gând să participe la lupte incredibile cu creaturi monstruoase la groapă și concura în agilitate cu alți jucători.

Joaca jocul de măsurare on-line uitat foarte interesant! În această lume nu există limite și nu există limite, totul depinde de tine. Călătorie și explorarea galerie etaje vechi, se va lupta cu locuitorii săi pentru diamantele miniere subterane. Dezvoltarea caracterului tău, crea propriul set unic de arme cu lamă și armuri.

Colectate de companioni loiali și du-te în portal inversă pentru elixiruri rare, poțiuni și lucruri uimitoare de care aveți nevoie în joc uitat măsurare.

Redare uitată măsurători și mai interesant pentru că aici o mare varietate de clase de personaje, o varietate de tipuri de venituri și diferite dependenta de joc. Personajul tău va fi capabil de a îmbunătăți lucrurile și de a învăța noi abilități.

În măsurători uitate online, nu veți fi niciodată plictisit de sistemul unic de ostilități. În plus față de toate acestea lume magică este în actualizare constant.

La începutul jocului uitat măsurarea on-line, toți jucătorii sunt egali. Dar dezvoltarea caracterului tău, pe care o alegeți, care să fie și ceea ce fac parte din clasa.

Clase de personaje, cu un total de șapte. Acest Warriors, Magii, necromanți, preoți, negustori, meșteșugari Keepers ordine. Fiecare clasă are avantajele sale:

• Warriors - meșteșugari calificați arme și armuri. Membri ai acestei clase sunt puternice, agile și incredibil de rezistent.

• Magee înțelept și inteligent, ele sunt foarte puternice în elementul său.

• necromanți - o vrăjitorii, fascinat de lumea de dincolo de mormânt, să aibă cunoștințe brutal magia neagră.

• Dar preoții - clasa sfânt, care are scopul de a vindeca și de a vindeca de la rănile primite în luptă. Cei mai mulți clerici cu experiență sunt în măsură să recreeze personajul, care a fost ucis în luptă.

• Merchants fabulos de bogat, ele pot obține aproape tot ceea ce există în această lume.

• Problemă Artisans crea arme, locul de muncă pe șantierele de construcții și pietre miniere în mine.

• Un gardian a legii sunt Supraveghetorii de ordine. Keepers a monitoriza conformitatea cu ordinea și nu-mi place vrăjitori întuneric.

Va demonstra masculinitatea și vitejia lor în lupte înverșunate a apărut sub stindardul de răsărit sau apus de soare în Astral războaiele de distrugere.

Dar luptă dură nu este limita! Drumul este în lume, care a devenit un loc de lupte constante feroce, care transportă moarte. Plasați pentru forțele care încearcă să subjuge ordonat.

Trebuie să se cunoască pe sine, ego-ul său și de a defini cine esti: Light? Întuneric? Neutru? Sau Bandit? Decizie pentru tine! Poate că - ultima speranță pentru victorie în acest război etern!

Joacă jocul online de măsurare a uitat, vei deveni un maestru de arme mortale sau conducător rece puternic a curenților de magie!

Alăturați-vă în joc uitat măsurarea este foarte simplu. Veți avea nevoie pentru a merge la site-ul oficial și completați informații de bază. După ce a primit scrisoarea de la dvs. de e-mail, iar confirmarea aplicația, vei fi un jucător complet în dimensiunea uitat! Nu ratați șansa ta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more