Marcaje

Outland

Nume alternative: Outland

On-line Outland - joc interesant de rol, care are loc într-o lume magică în care insule plutesc în cer, unde există temnițe întunecate și păduri frumoase. Toate locațiile sunt pline de diverse pericole, și se adaugă condimente pentru aventura.

Înregistrarea în joc Outland este după cum urmează. Mai întâi te duci prin înregistrare Outland pe site-ul, și atunci ai nevoie pentru a descărca clientul joc pentru a obține acces la joc. În Outland, înregistrarea on-line nu este foarte complicat și nu petrec prea mult timp încercarea de a obține acces la gameplay-ul.

Cerințe de sistem pentru joc online Outland următor:

• Procesor - 500 MHz;

• Memorie interna PC - 128,

• Cantitatea necesară de spațiu pe hard disk - 35MB;

• Placă video cu suport pentru OpenGL;

• HTTP-conexiune la Internet la o viteza de 16Kb / s

• instalat JAVA 1.

Este important să nu uităm că, pentru că, pentru a juca în Outland este importantă pentru a configura JAVA 1. 5. Versiune JAVA necesare pot fi descărcate direct de pe site-ul jocului. Cele mai multe calculatoare moderne îndeplinesc aceste cerințe și puteți obține cu ușurință acces la joc Outland.

De călătorie în lumea magică a Outland, veți întâlni monștri diferite, care sunt împărțite în 20 de clase. O sumă totală disponibilă pentru uciderea roboții peste o sută. Acest lucru creează o oportunitate excelentă pentru diversitate și joc de luptă, care vor satisface chiar și dorința de cel mai avid și jucători cu experiență, care au trecut mai mult de un proiect de joc.

Joaca jocul on-line nevoie Outland dezvoltarea caracterului său. Puteți să-l pompa diferite abilități, combinate în astfel de tipuri: magie, prelucrare, alchimie, kushernoe afaceri armă lucru și esteții intelectuale - bijuterii. Toate aceste aptitudini vă permit să creați diverse accesorii care fac viata mai usoara pentru caracterul tău bun. Pentru producția de obiecte de joc și artefacte folosite diferite materiale în Outland avea diferite clase. Astfel de materiale sunt: ​​lemn, piele, metal, elemente, componente, și pietre prețioase. Combinație bizară de materiale, aptitudini combinate, desene și modele pot crea lucruri uimitoare. Vă mulțumim pentru aceste asociații amuzante juca în Outland este întotdeauna interesant și niciodată plictisitoare.

Juca jocul online Outland interesant de colectare diferite tipuri de elemente. Obiectele pot primi completand expeditii, uciderea bots, precum și căutarea în unghere, unde el poate fi ascund comoara. Cu o perseverență speciale pe care le poate colecta seturi de obiecte de același tip (de exemplu, lucrurile pe gheață, furia sau armura set mare arcaș), a reunit un set complet, veți obține un bonus suplimentar. În total, în acest joc acum creat aproape cincizeci de seturi de diferite pe care le va permite să devină un războinic uimitoare și rare.

Joc online Outland în care spațiul de joc a reprezentat cele cinci insule magice care plutesc pe cer. Toți locuitorii insulelor cerești se împart în două tabere aflate în conflict de ordine și haos, care sunt, de asemenea, împărțite în trei tipuri: Warriors, mineri și creatori. Ajunge la al cincilea stadiu de dezvoltare, va trebui să decidă ce fel te mai aproape haos și ordine. Doar în Outland există atât de multe profesii diferite, astfel încât jucătorii de greu-de lucru sunt lăsați fără mijloace de subzistență.

Joc Outland online - aceasta este o modalitate foarte bună de a avea un moment bun și să vă relaxați de la problemele de zi cu zi. Lumea magică a Outland vă permite să-și exprime pe deplin imaginația lor și dezvolte imaginația. Acesta este un joc interesant și captivant.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more