Marcaje

Cuceritori Eridani

Nume alternative: Cuceritori Eridani

On-line Conquerors Eridani - fascinant joc de rol care vă va duce în lumea minunată de joc de fantezie, în cazul în care cele trei rase diferite au venit împreună în lupta pentru un loc sub soare.

Alăturați-vă în joc Conquerors Eridani destul de complicat. Trebuie să introduceți adresa dvs. de e-mail, care vor fi folosite pentru a intra în joc, alege o parolă și alege cursa de caracterul tău. Înregistrare necesită Conquerors Eridani alege între persoane de stepă militante, elfi mândri și rezidenți atent munte. Fiecare rasa are atât avantaje, cât și limitele sale. În Conquerors Eridani de înregistrare on-line vă permite să selectați una din cinci imagini pentru personajul tău, pentru fiecare gust și culoare.

La începutul jocului veți obține pentru a controla un mic sat, care va fi baza pentru dezvoltarea și mai mult ca un jucător. De-a lungul timpului, va fi nu doar posibilitatea de a se transforma într-un oraș puternic, dar, de asemenea, să ia sub control alte habitate sale.

În joc sunt patru resurse de bază: hrană, lemn, piatră și fier. Fiecare oră veți obține o anumită cantitate de resurse, numărul acestora va crește cu creșterea și dezvoltarea orașului dumneavoastră. Orașe de diferite rase au propriul lor mod distinct de dezvoltare. Toate clădirile pe care le puteți construi pot fi împărțite în următoarele grupe: extracție a resurselor, city-formarea, militare, comerciale, politice și de depozitare.

Fiecare rasa are propriul set specific de unități. În cazul în care combina cu succes avantajele și dezavantajele supliment, puteți crea o armată invincibilă capabil de a capta tot terenul din jur.

Dacă începi să joci jocul on-line pentru cuceritori Eridani cursa Elven, puteți folosi druizii, varcolaci, zane pădure, lunetiștii, mistreți, unicorni, ents umbre. Și, după cum coloniști pregăti și de a construi balistă. Controale orice natură armată Elven serios ales Elder.

Decizia în Conquerors Eridani joc pentru oameni de munte care le au la locația dvs., cum ar aparent soldați: golems maestru ciocan praschiki, aruncatoare de sulita, piloti întunecate drakonoyaschery, trackere, și, desigur, toate de acest greu masini mecanice: stenolomami și catapultă. Stabili noi așezări de mineri Advancer și gestionează armata munte șef.

Joc Conquerors Eridani on-line, vă rugăm atât pentru cei care iubesc spiritul de libertate și de călătorie. Pentru că ei vor fi în măsură să începeți să jucați pentru stepa. Printre locuitorii din stepele puteți închiria războinici, kopenoschikov, arcasi, crossbowmen, stepă călăreți călăreți Khan și lookouts. Printre tehnologie stepă prefera catapulte și berbec. Trupele de stepă Leader este Khan.

Doar a început să joace acest joc on-line cuceritori Eridani Veți observa că în lume este departe de a fi singur, deschiderea cardul, puteți vizualiza vecinii cel mai apropiat și să le aprecieze pentru pericolele și oportunitățile de a profita de ei ceva.

Joc online Conquerors Eridani unde dezvoltarea caracterului este prezent pentru mai mult de o duzină de diferite abilități educative comandant, cavalerie, infanterie, lider, instruirea trupelor, de arme de asediu, instant informații armata rambursare, sansa de a evita atacurile și comandanții de mare.

Online joc Conquerors Eridani este disponibil în browser-ul, dar, de asemenea, puteți descărca clientul jocului și instalați-l pe computer. Greutatea totală a clientul jocului nu este mare, dar ea vă va permite să reducă ușor consumul de lățime de bandă. Cel mai distractiv de a juca Conquerors Eridani companie mare, pentru că atunci vă puteți crea propria dvs. alianță joc, numit clanul. Cele mai puternice clanuri se încadrează în Hall of Fame joc pe pagina principală.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more