Marcaje

Eroi Pamantului

Nume alternative: Heroeslands

Dacă vreodată sunteți captivat iremediabil "Heroes of Might and Magic", în special partea a treia, în timp ce joc online Heroes Land se va face din nou. În această strategie turn-based pentru a partaja lupte destul de călătorie și de aventură pline, personajului tău cu monștri, luptă cu adversarii și turnee cu cele mai bune războinici. Oaspeții se pot aștepta la viața socială în fracțiuni sau clanuri, unde puteți găsi oameni ca-minded, pentru a se dovedi un diplomat, pentru a găsi prieteni adevărați.

Intrare în joc Eroilor Land este destul de simplu - trebuie să specificați numele personajului și adresa de e-mail, parola și întrebarea de securitate (în cazul în care dintr-o dată Eroilor de înregistrare a terenurilor necesită reconstrucție), apoi introduceți codul de verificare și de a accepta acordul utilizatorului.

Și un astfel de moment - care vă Heroes Land înregistrare on-line este activată, dar ceva nu nu sarcini în plus? Verificați dacă aveți o versiune actualizată de Adobe Flashplayer, probabil motivul este că.

Deci, acum funcționează, puteți începe crearea unui personaj, sau mai degrabă personajele - Heroes joc Land on-line vă permite să creați și să controleze până la nouă caractere de diferite rase și facțiuni. Singurul "dar" - nu au voie să interacționeze. Ei bine, întrebarea cu privire la numărul de problema - despre calitatea. Ele însele, în scopul de a crea un personaj unic vi se oferă multe oportunități - facțiune alegere, de clasă, profesie, și, desigur, crearea de portretul. Să începem cu fracții, care în lumea de Heroes teren viața on-line și se confruntă cu suma standard - acestea sunt împărțite în trei și clasic pe războinici și vrajitori.

Prima cursa - reprezentanți ai lumii: cavaleri, elfi și magicieni.

Cea de a doua cursa - reprezentanții Darkness: locuitorii din iad, necromanți, vrăjitori.

Cea de a treia cursa - caracterele ocupă o parte neutră: mlaștină de locuitori, și barbari "elementalists."

Apoi, atribuiți un nume pentru caracterul selectat și dezvolta portret rasă adecvat. Aici, probabil, ne putem juca acum Heroes Land.

Una dintre principalele valori ale caracterului tău în această lume mitică și imprevizibilă, este "experiența", care devine mai mare cu fiecare rundă trece. De asemenea, o caracteristică mai important pentru cei care doresc să intre în joc Heroes online, Land ca un strateg militar - este "carisma". Având-o în abundență, puteți obține numărul de unități și de a forma o armată demnă de liderul lor. Apropo, de cumpărare de soldați mercenari pentru a fi investiție destul de profitabilă de bani, deoarece acestea nu-l pot ucide, dar numai pentru un timp pentru a se retrage din joc.

Heroes Land joc on-line, care poate fi un adversar demn pentru a lupta unu-la-unu și în luptele de grup sau turneele organizate (curios caracteristică PvP locală - ei pot concura forța imediat patru jucători). Pentru o strategi mai pașnice Heroes Land juca un fel de interesant - puteti colecta resurse, construi castele, se angajeze în jocuri sau economie pentru a deveni un călător. Uniți în grup și te duci sa vezi lumea, lupta monștri, dragoni vizuina să caute și să producă artefacte unice. Vă rugăm să rețineți că echipa cu alți jucători, aveți posibilitatea de a avansa pentru a compara și analiza lor și cel mai bun / partea ta problematic pentru a crea tandem cel mai de succes.

În cele din urmă, am act de faptul că, pentru a juca acest joc Heroes online, Land - este mai mult decât doar un tribut pentru cel iubit de milioane de oameni "Might and Magic III», este spiritul său și legile sale, aici veti gasi chiar mai aventuros și interesant întâlniri cu creaturi mitice ale acestei lumi misterioase și fantastic.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more