Marcaje

Zone 403

Nume alternative: Zone 403

Dacă doriți confortul de acasă, încercați să vă parte în lupta pentru supraviețuire într-o lume post-apocaliptică, jocul Zone 403 on-line doar pentru tine. Acest joc include simulator de luptă și elemente de strategie economică. Pentru a juca acest joc Zone 403 online, nu aveți nevoie să se angajeze într-o instalație client joc plictisitor sau programe suplimentare. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de acces la Internet prin intermediul browser-ul preferat și du-te printr-o simplă înregistrare numai. Nu e de mirare zona de joc on-line 403 de pe server combină mai multe mii de oameni care au ales deja strategia lor de supraviețuire. Cineva a ales calea cea mai grea vânător solitar aspru, alții crea grupuri și să concureze pentru influență în această lume crudă, luând parte la filmarile, comercializare și angajarea în producția de bunuri.

Pentru a reda în zona 403 on-line, va trebui să se înregistreze. Alăturați-vă în joc Zona de 403 de simplu și nu vă va lua mult timp. Pentru a începe, selectați numele original pentru personajul tău, care va vedea alți jucători online. Apoi, intră în joc cunoscut numai de tine și confirmați parola pentru a familiariza cu regulile care trebuie urmate. După această înregistrare Zona 403 este terminat și vă puteți concentra pe supraviețuire în lume, după apocalipsa.

Zona 403 este o lume în care avem de a juca pentru un stalker - un om care a supraviețuit în mod inexplicabil mod în timpul Apocalipsei. După intrarea în joc vi se oferă opțiunea de a începe primele arme de nivel. Jocul are trei tipuri de arme: arme de foc, cu laser și de impuls. Dezvolta arma aleasă și abilitățile să-l folosească. Cele mai multe ori caracterul tău se utilizează - cu atât mai bine le folosește. Pentru a schimba tipul de armă în joc magazine speciale, prevăzute cu uniforme.

Toată lumea începe să joci jocul online Zone 403 de la botezul lui de foc. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul verde "să lupte" pentru interfața de caracter și de luptă în secțiunea, și apoi ai un adversar decent.

Lupta in 403 Zona apar treptat. Mai exact, aveți nevoie pentru a anticipa direcția în care adversarul tău va merge și trage în această direcție. Cu exact opusul ar trebui să acționeze în timpul lovitura adversarului. Mult mai interesant să se joace în zona 403 și de a participa la ciocnirile între grupuri de jocuri de noroc, pentru că acestea implică mai multe persoane reale. Oderzhivaya mână de sus în lupte, veți obține resurse valoroase și mai multă experiență valoroasă. Poate arăta geniu de afaceri și revinde resurse exploatate în piață la prețuri competitive pentru tine. Cum să înțeleagă Zona 403 - online - un joc în care să supraviețuiască, destul de greu, deci este mai bine să echipa cu cele mai frumoase pentru tine frați în minte.

Online Joc Zona 403 este o lume care este foarte mare și este împărțit în zone mici, care vor fi plasate strategic importante clădiri, drumuri și alte texturi. Ei pot câștiga de lucru în fabrici. Puteți cumpăra, de asemenea, una dintre ele și de a face un profit. Dacă lucrați prea leneș, tu spectatori aventurier, du-te pe drum și teroriza călătorilor neglijent.

A primit botezul de foc și de a câștiga bani în primul rând, ar trebui să ia în considerare echipamentul de luptă pentru a îmbunătăți apărarea ta. Astfel de lucruri necesare din nou pot fi găsite în magazinele în care o gamă largă de armuri, căști de protecție, pantofi, camuflaj. În lupta cu o experiență superioară pentru tine și în atac inamic este un avantaj în treapta de viteză vă va ajuta să salva viața ta. Experiența te după ce lupta se duce la dezvoltarea de caracterul tău. De exemplu, îmbunătățirea abilitatea de mascare poate, în general, dezavantajoase pentru tine de a fi dor de o luptă.

Asigurați-vă că jocul Zone 403 on-line vă va oferi șansa de a simți în lume, după apocalipsa, și în fiecare zi pentru a lupta pentru supraviețuire în ea.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more