Marcaje

Zoomumba

Nume alternative: ZooMamba

Egg

Zoomumba online - este un joc online de browser, care este dedicat pentru a crea un subiecte universale personal grădină zoologică. Joc online ZooMamba confruntă Scopul jucătorului este de a construi și de a dezvolta cele mai bune gradina zoologica! Utilizatorul va alege care se stabilească în zoo-ul tau ca sa construi și de a atrage vizitatori.

Având în vedere că jocul este Zoomumba browser-ul on-line, ea nu are nevoie de cerințe foarte mari de sistem. Pentru a reda, următorii parametri vor fi suficient de calculator

• Procesor 1 GHz;

• 512 MB RAM

• O placa video de 64 MB.

Ei bine, desigur, trebuie să aveți acces la Internet și un browser.

Pentru a începe jocul, trebuie să verificați a fost trecut în joc Egg, care este, de a crea un profil personal al jucătorului. Pentru a fi efectuate Zoomumba de înregistrare trebuie să aleagă o secțiune de pe site-ul joc Înregistrare Zoomumba și procedați în felul următor:

• Introduceți numele dvs., care vor fi folosite în joc;

• Introduceți adresa dvs. de e-mail;

• Introduceți parola;

• Citiți și sunt de acord cu termenii de utilizare a jocului.

Inregistrare on-line Zoomumba se termină aici și puteți merge direct la joc.

La începutul de joc Zoomumba va ajuta asistent, al cărui nume Galya. Acesta va sugera ce să facă în situații diferite, și va introduce legile de bază ale jocului. Să stăpânească joc, pur și simplu urmați solicitările sale.

Inițial, fiecare jucător este dat un capital de start-up, care este reprezentat sub forma:

• zveropenni

• zoodollary

Zveropenni - moneda pe care le puteți obține în joc, ea se plătește o anumită sumă de 1 oră.

Zoodollary - moneda care poate fi cumparat pentru bani reali și deschide o serie de caracteristici indisponibile anterior. Este important să rețineți că contribuțiile la jocul de bani reali simplifică foarte mult procesul de dezvoltare de la grădina zoologică.

Egg joc on-line al cărui scop este de a crea cel mai bun grădină zoologică. Și jucător, ca director, va alege direcția de la grădina zoologică. În timpul jocului, utilizatorul va trebui să aibă grijă conștiincios de animalele lor de companie, distra vizitatorii și pentru a maximiza câștigurile dvs., care va crește în mod constant ca utilizatorul îmbunătăți grădina zoologică.

Joaca de joc Zoomumba on-line, aveți nevoie pentru a îmbunătăți în mod constant. Fondurile primite ar trebui să investească imediat în modernizarea și dezvoltarea de grădină zoologică sale, să-l cel mai bun și cel mai unic face.

În primul rând aveți nevoie pentru a obține carcase pentru animale de companie. Aveți posibilitatea să puneți-le în locuri diferite și în diferite combinații. Cuști Odată instalat - poate rula acolo animale de companie. Trebuie să se uite în mod constant la starea de animale. Stabilindu-se într-o crescătorie de păsări de sex feminin și masculin, puteți crea un cuplu care poate da apoi naștere. Sau puteți aranja divertisment, a pus într-o celulă doi masculi agresivi, dar în acest caz, ei pot ucide unul pe altul.

În Egg joc nu trebuie pentru o clipă uitând că animalele au nevoie de atenție, grijă și afecțiune. Noi nu trebuie să uităm să hrănească animalele de companie lor, băutură, fier, tren și să monitorizeze starea de sănătate a acestora.

Infrumuseteaza voliere, vă poate stimula clasament a grădinii zoologice, care adaugă, de asemenea, unele grădină zoologică unică, crește traficul și profiturile, respectiv.

Tot ce ai nevoie pentru a juca jocul online Egg poate fi achiziționat în magazin. În procesul de dezvoltare vor putea să cumpere îmbunătățiri suplimentare, care pot fi plasate la grădina zoologică. Acesta poate fi, de exemplu, un parc de distracții. În mod natural, aceste îmbunătățiri să contribuie la evaluare de la grădina zoologică, ca urmare mai multe persoane vor merge în și aduce profit mare.

Spori veniturile vor ajuta, de asemenea, grădina zoologică situat pe hotel. În plus, acesta poate fi, de asemenea, echipat cu o varietate de restaurante care fac o contribuție semnificativă la dezvoltarea de la grădina zoologică.

Între carcase poate fi instalat o varietate de decorativ și vizitatorii dvs. să aibă o călătorie confortabilă și convenabil. Așezați piesa la minte, astfel că același lucru se poate ajunge ușor orice incintă.

Grafica în acest joc este destul de calitate și confortabil. De asemenea, în joc are o multime de surprize placute de la dezvoltatorii de la ocazii speciale. Petrece timp te distrezi impreuna cu Egg on-line!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more