Marcaje

Call of the Dragon

Nume alternative: apel de dragon, apelul de joc dragon, apelul de dragon on-line, sunați la dragon joc online, juca apel on-line de dragon

Dragons - aceste caractere mitice care atrag atenția oamenilor pentru o lungă perioadă de timp. Acestea sunt menționate în basme, legende și filme. Jocuri pe calculator sunt, de asemenea, nu face excepție. Oferite spre analiza dumneavoastra un browser joc Call on-line of the Dragon - MMORPG în limba rusă.

Daca iti place acest gen de jocuri, apoi merge mai departe, dar înainte de revizuire înregistrare cerințele de sistem pentru PC-ul:

·                    Sistem de operare pentru Windows Vista/7/XP/NT/2000

·                    Procesor Pentium III 1000 MHz

·                    RAM 512 Mb

·                    Conexiune internet 56KB (modem) sau mai rapid

·                    Browser .

Așa cum poate ați observat deja, jocul este potrivit chiar și pentru versiunea de birou a calculatorului. Alăturați-vă în joc Call of standardului Dragon: site-ul oficial al presei joc butonul pentru a crea un cont, care se va deschide pagina în care vi se cere să introduceți o adresă de e-mail, parola, și numele prin care va ști pe forum. Aici sunt acceptarea acordului de licență, și apăsați butonul mare și roșu pentru a juca. La acest înregistrarea Call Dragon terminat. Și veți obține la o pagină cu-trase hartă a lumii Stilland a marcat locul de servere de joc. Aici alege un server de jocuri, și merge la pagina de creare a personajelor. Este de remarcat imediat că pentru a juca Call joc on-line al Dragonului te va pentru rasa umană. Trebuie să alegeți între eroi, cum ar fi

·                     Warrior

·                     Mage

·                     Assassin

·                     Vampire

Warriors - sunt eroii care au aptitudinile necesare pentru corp la corp și au un nivel ridicat de protecție. Magee specializati in aplicarea atac de magie de la distanță.

Assassin - rapid și războinic cu sânge rece, care în luptă poate frustra adversarii. Vampiri se pot specializa în vrăji, pot fi tratate și au alte bonusuri.

Alegerea sexul personajului și specializarea, precum și de numele său, puteți începe să joci Call joc on-line a Dragonului. Apela pentru a începe Dragon joc online vă va oferi să beneficieze de o formare la finalul pe care le-ați stăpânit sistemul de control în joc.

A mers în jurul orașului și de a face unele quest-uri, puteți apela imediat Dragonului on-line pentru a câștiga câteva niveluri. Obținute pentru fiecare nivel personajul tău joc primeste 5 puncte, care tine la alegerea sa este distribuit între principalele caracteristici ale caracterului:

·                     Luck

·                     Putere

·                     Informatii

·                     Rezistență

·                     Agilitate

City, unde vă aflați atunci când vă aflați în Call of the Dragon pentru a juca o structură standard. Nu puteți vizita la primărie, magazine care vând arme, accesorii, găsi arena piață și pot plăti o vizită la altă structură standard.

Joc Call of the Dragon on-line diferă de cele mai multe jocuri online, deoarece acesta oferă o oportunitate de a antrena caracterul tău fără participarea personală a player (în modul offline). Dar acest tip de antrenament ai petrece puncte de acțiune, care se refac în fiecare dimineață. Oportunități ample sunt deschise pentru fanii pentru a îmbunătăți lucrurile în joc. Aici este locul unde să se întoarcă: Puteți aranja elementele, curățați-le, să analizeze, să îmbunătățească, obiecte încorpora în rune și chiar să le spiritualizeze.

Este de remarcat faptul că jocul are un prag de maturitate: până la nivelul de 10 luptă interzis între jucători și peste 10 - poti lupta in arena. Dar in arena nu se poate petrece mai mult de 20 de lupte pe zi. În timpul luptei, în arena de personajul tău devine un rating și onoare. Tot restul poate merge pentru a ucide animale și de a face quest-uri care dau NPC-uri. Lupta împotriva monștri din joc are loc fără participarea a caracterului de joc.

Câștigați bani și de experiență, atunci când a alerga afară de acțiune subliniază caracterul tău va fi în măsură să aplice pentru un schimb de muncă.

Redare Call of the Dragon va face apel la fani și jocuri de echipa, de la formarea de bresle în joc furnizat de către dezvoltatorii. Aderarea breasla, personajul tău va fi capabil să utilizeze clădirile de breaslă, precum și să ia parte la luptele dintre bresle.

Apel de înregistrare on-line Dragon va permite să vă apuca de treabă în lumea magica plina de aventuri. Aici oricine poate gasi ceva special.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more