Marcaje

Nume alternative: Apelul lui Dragon 2

Call Dragon 2 este un joc gratuit de calculator on-line. Acest joc justificat speranțele lumii de joc. Joc Call of Dragon II dezvoltat în genul de fantezie.

Se joacă Call of Dragon 2 înregistrarea este disponibil pentru orice utilizator. În scopul de a înregistra în joc Call of the Dragon 2 trebuie să specificați:

1) adresa dvs. de e-mail și numele tău.

2), o parolă.

, De asemenea, vă puteți înscrie prin una dintre aceste rețele sociale: VKontakte, colegii de clasă, facebook și lumea mea.

Joc 2 Zov Drakona veti calatori întinderi joc, lupta la fiecare colț cu monștri crude.

Joc Call of Dragon 2 are trei clasă joc:

1) Warrior - este clasa de cel mai curajos și curajos. Cele mai bune lupte în corp la corp.

2) Mage - este cel mai înțelept clasa care are vrăji magice și avantaje diferite, care nu sunt disponibile în alte clase. Magee este se manifesta cel mai bine pe distanțe lungi.

3) Assassin - este o clasa de brutal care arată toate viclenia lui și el este ca o umbră. Aceasta clasa este puternic ca corp la corp, au variat atât.

Dragon 2 joc Call are un număr de caracteristici:

1) Trei clase de personaje jucabile. Le puteți controla complet la vointa.

2) Pe drum poate întâlni personaje neașteptate și absolut uimitoare.

3) timpul de gladiatori, va trebui să învingă toate în scopul de a deveni un adevărat campion.

4) Veți avea nevoie pentru a merge prin sute de quest-uri interesante.

5) Se joacă Call of a Dragon 2 sefii lume sunt în așteptare pentru tine.

6) Veți avea nevoie pentru a construi propria echipă și du-te cu ea pe o călătorie interesantă. Pe drum, veți întâlni creaturi diferite: atât prieteni și dușmani.

7) Puteți obține te un servitor. Pentru aceasta aveți nevoie de razitsya dușmanul său singur. În cazul de a câștiga dvs. puteți face robul lui.

În Call of Dragon 2 joc aveți nevoie pentru a juca prin dezvoltarea de caracterul tău. În plus față de bătălii vă așteaptă în joc, și alte lucruri de făcut:

- Sistem de caractere de învățare;

- Sistemul de talente de instruire

- Trade - diferite forme;

- Farm.

Se joacă Call of the Dragon 2 on-line trebuie să lupte nu numai pe teren, dar, de asemenea, in temnite.

Joc Call of Dragon 2 liber vă va permite să participe nu numai in luptele convenționale, o varietate de quest-uri, dar încă se arunca cu capul în lume de fantezie, de a participa la aceste dueluri în arene, precum și angajeze într-o luptă aprigă cu aceste dragoni însetați de sânge.

În plus, jocul Call of Dragon 2 este considerat

1) diversificată quest-uri uimitoare;

2) lupte automate de jocuri de noroc;

3) kraftiga System care a avansat decât în ​​alte jocuri.

4) O varietate de clase.

Grafica din joc Call of the Dragon 2 este medie, dar absolut nu strica jocul. Clase în joc pentru a pompa de bine, astfel încât să puteți învinge dușmanii de diferite niveluri de complexitate.

Call of Dragon 2 - un joc captivant real, care a castigat milioane de utilizatori. Alăturați-vă numărul de jucători în joc lume Call of the Dragon 2 și vă bucurați de ele împreună cu evenimente de joc!

 

Apelul lui Dragon 2