Marcaje

Stele Colony

Nume alternative: Starscolony

Stele Colony on-line - calculator reprezentative jocuri online neobișnuite. Acest proiect capabil să combine strategie economică, și căutarea clasic RPG. Că jucători joc on-line stele colonie reprezintă o oportunitate unică de a construi propriul dvs. colonie spațiu, produce o varietate de resurse și să se angajeze în luptă cu numeroși concurenți.

Intrare în colonie joc Steaua nu ar trebui să vă ia mult timp, trebuie doar să alegeți un nume de ecran, o adresă de e-mail, pe care veți primi un email de confirmare a înregistrării, alege o parolă complex pentru selectarea și indica sexul. După cum vom vedea în joc stele Online coloniile de înregistrare dezvoltate în modul cel mai simplu și accesibil. Registru stele colonie este biletul tau la lumea viitorului, în care veți construi cariera ta și să devină un proprietar de succes de o colonie spațiu. În timp ce jocul on-line Steaua colonie este absolut gratuit, și din moment ce jocul este complet bazat pe browser, nu aveți nevoie pentru a descărca și instala pe computerul dvs., nici clienții.

Spre deosebire de cele mai multe alte jocuri on-line, on-line joc Star colonie are o capacitate distinctiv - oportunitate pierdută. Da, aici este personajul tau atât de lipsit de confort și nemurire pericol pleca această viață este în așteptare pentru tine la fiecare pas - foame, boala, lupta, ataca faunei locale - toate acestea în orice moment, vă poate priva de viață, astfel încât merită să fie deosebit de precauți la prima începutul jocului. De-a lungul timpului, așa cum va fi capabil de a acumula suficient de bani și a efectua studiile necesare, disponibilitatea de clonare devine personajul tău, care este cheia pentru rezolvarea problemei posibil moarte, dar până în acel moment valoarea sa principală - de viață este în valoare de a păstra foarte atent.

Începând de joc, personajul tău este încă foarte devreme pentru a decide ce fel de fel de probleme globale, pentru că vor veni la întrebările prim-plan de propria lor supraviețuire în marele oraș. Găsi primul loc de muncă, să fie prost plătite și subevaluate, dar va aduce atât de necesară pentru achiziționarea de alimente și băuturi bani. O astfel de libertate de acțiune, care permite jucătorului pentru a deveni cunoscut ca un aventurier, și un om de afaceri care respectă legea și respectabil, și, eventual, unul și celălalt împreună, atrage mulți care doresc pentru a juca jocul on-line Steaua colonie, astăzi, în jurul lumii construirea carierei lor în lumea viitorului angajat zeci de mii de oameni.

De-a lungul timpului, va crește nu numai contul bancar în joc virtual va crește ambițiile și obiectivele. Dacă ieri ați rezolvat problema imediat de a găsi hrană și adăpost, dar acum sunteți de gestionare o intreaga colonie de lideri stelare fluxuri enorme de bani și de a rezolva probleme globale capta noi teritorii și de a crește influența în lumea jocurilor. După cum puteți vedea, juca Steaua cabane în uimire ei în fiecare etapă a jocului, din cauza a ceea ce jucătorii de joc colonie de stele nu te plictisesti. Încearcă-l și tu construi o carieră fantastică în lumea viitorului!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more