Marcaje

Teddy bear Zombies Machine Gun

Joc Teddy Bear Zombies Machine Gun

Teddy bear Zombies Machine Gun

Teddy Bear Zombies Machine Gun

În lumea modernă a creat un număr mare de filme, jocuri și alte zombi de divertisment care implică. Și, desigur, toată lumea îi place pe cei morți, din care incepe sangele sa fiarba in organism si creste cantitatea de adrenalina. Si Sper ca va place morții de mers pe jos, pentru că jocul Teddy Ursul Zombies Machine Gun groapă tu doar cu ei. Și, după cum vă aflați în lumea urșilor, iar zombie vor fi prezentate aici de către aceste animale. Un număr foarte mare al acestor ursi, zombi va încerca să străpungă la animalele neajutorate ale lumii și de a le transforma în propriul lor fel. Ei au gasit doar un singur urs, care nu se teme să stea în calea lor, ridicarea unui mic baricadă, pentru că el se va aprinde pe cei morți. Dar avea nevoie de un asistent, și că veți fi în joc Bears zombie: Focul dintr-o mitralieră. Ai să te ridici în fiecare noapte din cutie și de foc deschis pe cei morți, care încearcă să rupă trecut tine. Pentru a le distruge, va trebui să se mute vederea, făcând clic pe cursorul mouse-ului în direcția corectă. Dupa aceea ar trebui să țineți apăsată vopseaua pentru a se deschide focul asupra inamicului. Încercați să nu uitați, pentru că va da o șansă de a rupe trecut zombie de linia defensivă. Pentru a reîncărca arma ta, va trebui să faceți clic pe cercul mare, care apare imediat după magazin nu va rămâne cartușe. Cu cât mai repede poți face acest lucru, cu atât mai repede reluat tragere la zombi, inexorabil se apropie de tine
În fiecare seară vă va pregăti noi membri ai acestei lumi misterioase de zombie, care, desigur, va deveni mai puternic și mai rapid. Și în scopul de a descuraja atacul de nebun, vei avea posibilitatea de a efectua upgrade de arme, ridicând depozitul de muniție, puterea și viteza de gloanțe care zboară. Din acest motiv, va fi capabil să supraviețuiască în fiecare noapte, omorând un număr tot mai mare de aceste teribile morți urși. Juca jocul Zombie Bears: Focul dintr-o mitralieră poate fi atâta timp cât aveți această viață. Inițial, veți avea 20 de inimi, care va scădea pe măsură ce zombi va rupe trecut linia defensivă. Un singur zombie - o viață. De aceea, tu și ai nevoie pentru a arăta toate abilitățile lor în tragere la ținte în mișcare, pentru a trece prin toate nopțile întunecate și de a salva lumea de amenințarea, pentru a face față cu care nimeni nu te poate afară de *. .

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more