Marcaje
Jocuri de îndemânare

Jocuri de îndemânare

Jocuri de îndemânare online gratuite, apoi tren o abilitate. Va va ajuta povesti cu o prejudecată de sport, militare și doar distracție. Încercați să obțineți pista, pentru a evita crashing în obstacole; scufunda sarcina pe masina; urca cel mai înalt copac. Portarul trebuie să prindă mingea abil, și conducătorul auto – parchezi masina in parcare, pentru a efectua cascadorii periculoase și se sustrage urmăririi. Cererea dexteritate și mâinile atunci când joacă degetare, și pentru a distruge bilele de pe teren, acestea trebuie să fie trage abil coajă de culoare. Heroes de jocuri de aventura, de asemenea, să fie agile în scopul de a obține un alt diamant.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Jocuri Jocuri de Indemanare după categorie:

jocuri flash de indemanare, fiecare dintre care este, da

Jocuri de îndemânare Jocuri de îndemânare Vreau să fie nu numai inteligent, dar, de asemenea, inteligent. Atunci când aceste calități sunt combinate într-o persoană, el se simte încrezător, așa cum pot apărea în orice caz. Și nu risipi abilitățile pentru a ajuta la rubrica noastră în cazul în care toată lumea poate liber în jocurile de calificare pentru a juca fără restricții.

 

agilitatea poate fi exprimată în abilitatea de a jongla simultan șase torțe de foc, sărind peste obstacole, sau sarutandu-se pe strada, astfel încât să nu se observat de către alții. Principalul lucru este de a se pune condiție și precis efectua ea, indiferent cât de greu ar parea.

Să luăm câteva dintre subiectele

Jocuri de îndemânare aruncare liberă în mod constant ceva nou, dar tendințe similare sunt susceptibile de a discipline decât cele pentru direcțiile de gameplay-ul. Platforma poate întâlni personaje noi, dar va platformer în continuare, și va merge din nou pentru site-ul pentru a vâna pentru artefacte, distruge inamicii, găsi o cale de ieșire, sau un alt mod. Pentru a trece testul, ai nevoie de agilitate pentru a nu cădea în abisul muntelui nu alunece și să rămână pe corzi.

 

Jocuri de îndemânare jocurile de îndemânare Flash includ, de asemenea exprimare și alte calități necesare. De exemplu, precizie, viteza, de observare și ingeniozitate. Într-un sport fara dexteritate nu poate face, și chiar rezistenta nu va ajuta să supraviețuiască pe termen lung, dacă înclinați obstacolele care au nevoie pentru a sari sau să nu fie în măsură să atingă obiectivul în biatlon, iar în ring de box va fi poziționat în primul tur de scrutin, în cazul în care nu născoci provoca lovituri de concasare. Fiecare călător trebuie să fie agil, pentru a face față dificultăților neprevăzute de-a lungul drum. Trebuie să poată să facă o viață, pline de Piranha râu să înoate, să facă o focul, să construiască locuințe temporare, pentru a cuceri muntele, găsi o cale de ieșire din peșteră, sari peste decalajul, scăpa de localnici și animalele sălbatice.

 

scamatori de cărți și obiecte ascuțite – sunt încă Dodgers! Acestea denaturează pricepere cărți și ascunde mingea, înșelător prostănaci. Pentru acțiunile lor este dificil de urmat, deoarece acestea perfecționa abilitățile lor pentru o lungă perioadă de timp.

 

Se poate juca de asemenea un joc de indemanare cu populare destinatii, cum ar fi mingi. Multi-colorate rula sfere șarpe, care se încadrează din partea de sus și apar din senin. Că acestea nu sunt completate toate câmpurile, acestea trebuie să fie distruse prin fotografiere sau schimbat, crearea grupurilor identice. Este nevoie de dexteritate și în timp ce conduceți, în special în condiții de gheață. Gestionați camioane si autoturisme, încercând să se încadreze în viteza de rotație sau de a lua locul în parcare. De asemenea, distractiv pentru a juca în derivă în cazul în care mașina amenință pentru a obține de pe drum cu o cifra de ascuțit.

Cine este cu noi, el este un inteligent

Jocuri de îndemânare on-line gratuit, interesat în orice varsta. Cine nu ar vrea să testeze reflexele tale și să-l îmbunătățească, cu ajutorul de divertisment virtuale? Se poate pescui, de a face interventii chirurgicale pentru a repara masina, lupta, cursa, sport, dans.

Jocuri de îndemânare simulare realistă și bliț produse destinate pentru jucătorii tineri si mai in varsta. Aproape de Dora, Tom si Jerry, și Scufița Roșie aici se află lângă prieteni vechi – Super Mario si Sonic arici albastru. Eroii desene animate și benzi desenate, seriale TV și staruri de cinema sunt implicate într-o varietate de povestiri. Ei construiesc și de a distruge, de conducere la viteză și să căutați indicii, umbla în labirint, vânătoarea și să fugă ei înșiși. Și veți fi cu ei:

  • Run, sari, și zbura
  • Shoot
  • Move
  • Căutare
  • Pentru a depăși

Cu noi, nu te plictisești, pentru că știm foarte multe despre un joc foarte interesant.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more