Marcaje

Temple Trap

Joc Temple Trap

Temple Trap

Temple Trap

Înainte de a ne este un nou joc captivant Temple companie cunoscut - capcana care dezvolta jocuri senzoriale. În ea, ne întâlnim pe Jack - motivat tânăr arheolog care este în căutarea de artefacte antice și o varietate de valori. Potrivit unuia dintre manuscrise antice, adânc în junglă era ascunsă într- un templu antic, care, conform legendei ascunse comori antice ale unuia dintre triburile indiene care au trăit odată în această junglă. Eroul nostru a adunat tot ce a avut nevoie pentru expediția pornit să exploreze templul. Noi trebuie să i se alăture în această aventură. Vom explora această structură veche și dezlega toate misterele sale. In drumul nostru de a întâlni o varietate de capcane, puzzle-uri și puzzle-uri pe care trebuie să le rezolve. Amintiți-vă că depinde de tine viața eroului nostru, pentru că, dacă facem o greșeală pe undeva, atunci Jack va muri și va trebui să înceapă jocul de la început. jocul este controlat cu mouse-ul
Joc Temple Trap are un teren destul de interesant, grafică frumoasă, și destul de frumos acompaniament muzical. Toate acestea creează împreună o atmosferă unică de joc, pe care îl cufunda și ajută la înveseli timpul liber. Mount Temple Trap pe telefon tactil, computer sau tabletă și cufunda-te într -o lume de aventură și mister. Dacă doriți, puteți juca doar online pe internet. Pentru a face acest lucru, du-te la un minim de înregistrare sau de conectare cu un cont al rețelei sociale. Acest lucru vă va oferi o oportunitate de a invita lor capcana prieteni Temple, precum și toate progresele tale vor fi afișate în profilul tău. Jocul este conceput pentru a dezvolta inteligența și gândirea logică. Așa că stai pe spate și să se distreze.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more