Marcaje

jeleu de supraviețuire

Joc Jelly Survival

jeleu de supraviețuire

Jelly Survival

In joc jeleu de supraviețuire, vom ajunge într-o lume de basm fascinant, unde trăiesc picături de jeleu. Printre ei au existat două frate agitat și vesel Todi și Jim. Curiozitate și irepresibilă lor de cercetare sete este mereu împingându-le in aventuri. Astăzi, ei au decis să viziteze valea de la distanță, în cazul în care, conform legendei, oamenii din viața lor în vârstă care cunosc o mulțime de lucruri interesante. Le-ai și mă alătur în această aventură. Înainte de a ne exista o cale prin care eroii noștri rula, este umplut cu o varietate de capcane și obstacole. Tu și am nevoie să-și petreacă personajele noastre, astfel încât acestea să nu cadă în ele și nu a murit. Pe drum, colecta monede de aur, pe care le va oferi o oportunitate de a cumpăra o varietate de instrumente care pot fi utile pentru eroii noștri de pe drum. Cu fiecare nivel numărul de capcane va crește și va trebui să arate minunile dexteritate pentru a le evita. eroii noștri pot fi controlate cu ajutorul tastaturii de control și un mouse
Joc Jelly supraviețuire script destul de hilar, care, împreună cu grafică frumoasă menține jucătorii de tensiune și de a le da o stare de spirit buna. Ea a dezvoltat bazate pe tehnologia HTML5 și este proiectat mai mult pe dispozitive tactile. Descărca Jelly Supraviețuirea pe dispozitiv și să se bucure de momentele preferate ale jocului. De asemenea, puteți invita prietenii să participe sau să dețină concurența între alți jucători. Dar pentru acest lucru trebuie să treacă înregistrarea minimă, atunci toate progresul va fi afișat pe playerul dvs. de profil.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more