Marcaje

bucătărie Slacking

Joc Kitchen Slacking

bucătărie Slacking

Kitchen Slacking

Înainte de a ne este un nou joc interesant de la compania de bucătărie Slacking Softgames, care este specializată în producția de jocuri pentru dispozitive touchscreen. În ea, vom face cunoștință cu o fată tânără, Sarah. Din copilărie, ea a plăcut tinkering în bucătărie a ajuta mama cu pregătirea de o varietate de mâncăruri delicioase. Pe măsură ce a crescut mai în vârstă, a fost admis la Institutul pentru alimentație, care a terminat strălucit în câțiva ani. Imediat după aceea, ea a primit un loc de muncă la una dintre cafenelele din oraș. Astăzi, prima ei schimbare la locul de muncă, să o ajute să facă față strălucit cu comenzile clienților. Pe ecran vom vedea un oaspete fel de mâncare comandat, panoul din dreapta trebuie să-l selectați și pentru a începe de gătit. Amintiți-vă că locurile de bucătar în timp va veni la tine și să verificați dacă faci corect, și la o anumită dată. care este definit pentru prepararea fiecărui vas. Daca seful tau va fi nefericit, în cel mai rău scenariu, ai putea pierde locul de muncă. Amintiți-vă că, cu fiecare nivel numărul comenzilor va crește, iar sarcina dumneavoastră este de a face totul
Bucătărie joc Slacking scrise în HTML5, noua platforma, care este utilizat pe scară largă în zilele noastre. Din acest motiv, va fi capabil să se bucure de joc nu numai că joacă pe computerul local și un laptop, dar, de asemenea, pe atât de răspândită dispozitivele de astăzi la atingere. Grafica frumos, muzică mare trasate și complot interesant, nu va lăsa indiferent nici un jucător. La urma urmei, acest joc este proiectat pentru toate vârstele și va face apel nu numai copiilor, ci și adulți. Descărcați mai rapid de bucătărie Slacking pe dispozitivul dumneavoastră preferat și se arunca cu capul în lumea magică a magiei, unde bucătarul creează capodoperele sale. De asemenea, puteți juca doar jocul de pe Internet. Si cine stie, poate vei câștiga titlul de cei mai buni bucătari din lume.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more