Marcaje

copii Tangram

Joc Kids Tangram

copii Tangram

Kids Tangram

Înainte de a ne este un nou joc interesant pentru copii Tangramului în cazul în care ne vom arunca cu capul în lumea fascinantă origami. Este arta de a crea o varietate de sculpturi realizate din hârtie. Care doriți să -l încercați să vă creați ceva interesant? Copii prin Tangram joc ai o șansă. Contact timpuriu are loc înainte de mai multe imagini ilustrând diverse animale sau alte obiecte. Selectați una dintre ele și ia în considerare cu atenție. După ce faceți clic pe el împins în bucăți și numai imaginea va fi vizibil în fața ta. Treaba ta este să-l recreeze din moloz. Glisați și să fixați-le în anumite locuri, până când veți obține întreaga imagine. Pentru acest lucru vi se va da puncte, și puteți trece la următoarea alocare
Joc Copii tangram dezvoltat folosind tehnologia HTML5, ceea ce îi conferă un avantaj, pentru că puteți juca nu numai pe PC-ul, dar, de asemenea, pe orice dispozitiv cu ecran tactil. Ea nu are lupte sângeroase și este conceput pentru jucătorii care doresc să -și petreacă timpul în rezolvarea o varietate de puzzle-uri. Trebuie doar să instalați Tangramului Kids pe aparat, și se bucură de un scenariu original al acestui joc fascinant. Dacă nu doriți să -l construiască la aparatul lor, îl puteți juca pe site-ul nostru online. Doar deschide în browser-ul dvs. și să înceapă.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more