Marcaje

Creator regat

Joc Kingdom Creator

Creator regat

Kingdom Creator

Magee - oameni care posedă puteri mistice misterioase. În conformitate cu capriciile lor creaturi noi pot apărea în lume, cresc paduri, erupă vulcani. Ei au o mare putere, care poate fi direcționată spre binele și răul. V-ați dorit vreodată să aibă un astfel de cadou? Astăzi, în jocul Britanie Creator, dorim sa va oferim pentru a deveni creatorul unui magician care vrea să folosească tot darul și talentele sale de a construi împărăția lui bunătate, în care oamenii au trăit viața mea și să se bucure în fiecare zi. Înainte de a de pe ecran va fi o pajiște frumoasă pe malul râului. Trebuie să-l plaseze pe castel și alte clădiri. Mai jos veti vedea un panou de control cu ​​pictograme, fiecare dintre care este responsabil pentru unele dintre acțiunile tale. Făcând clic pe ele, puteți schimba fundalul, vreme, punctul de vedere al castelului și mult mai mult. Aici deja totul depinde de gustul și talentul creatorului. Așa că stai pe spate și să facă propria lor istorie
Joc Britanie Creator este destul de interesant și interesant. Deschiderea Regatului Creator de pe site-ul nostru veti petrece o mare de timp și va fi capabil să realizeze toate talentele lor designer si creator.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more