Marcaje

Frenezia rechinilor

Joc Shark Frenzy

Frenezia rechinilor

Shark Frenzy

Rechinul este unul dintre cei mai cruzi și periculoși prădători care trăiesc în mare. Există multe tipuri de rechini și nu toți sunt atât de însetați de sânge
Rechinul pe care îl veți întâlni în jocul Shark Frenzy nu va ataca oameni sau animale marine, preferă să mănânce crustacee mici, crabi și alt plancton, care este doar abundent pe terenul nostru de joc. Rețineți că rechinul nu este familiarizat cu sentimentul de plenitudine, adică este întotdeauna flămând. Prin urmare, va trebui să lucrați din greu pentru a înghesui în ea o cantitate incomensurabilă de viață marină. În același timp, nu-l faceți pe prădător să aștepte ca să nu se enerveze și să nu vă aranjeze un pogrom. Schimbați obiecte pe teren, făcând linii de trei sau mai multe identice și urmăriți scara din partea de sus, astfel încât să nu se golească.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more