Marcaje
Flying Jocuri on-line

Flying Jocuri on-line

Puteți zbura într-un vis, și aveți posibilitatea să deschideți joc Fly on-line și le juca gratuit de amploarea și diversitatea. Puteți deveni cu ușurință o pasăre, și aripi private vor prinde curenți de vânt. Sau experiența deliciul zborului pe aripile planorul. Lansarea unui avion zmeu sau model. Avem un sport și avioane de luptă, precum și rachete spațiale și mijloacele fabuloase de zbor. Accelerare poate fi setat catapulta sau să sară pe o trambulină. Sari cu parasuta si incearca sa planifice într-un cerc pe teren – Aceasta este tinta. Și o formulare de pulverizare elicopter pentru a stinge focul.

4.5 1 2 3 4 5 (Total 10)

Jocuri Jocuri de zbor după categorie:

Flying Jocuri – simt tip liber

Flying Jocuri on-line

Omul a realizat mult timp visul de a zbura, dar este încă în căutarea de noi modalități de a ridica deasupra solului. Jocuri de zbor, este o alternativă la acest tip și accesibile tuturor. Atunci toată lumea va putea să devină un pilot de aeronava, sau transforma într-o pasăre de a deține aripi pentru a diseca spațiul deasupra solului.
versiune a jocului Flying online cu noi suficient, astfel încât vă puteți bucura de un vis de lunga durata a omenirii.

  • pilotat Avioane, elicopter si rachete spațiale
  • parașutism
  • avânta pe aripile planorul
  • Va rugam sa folositi catapulta
  • Turn în crearea aripii
  • zbor de test cu un accelerator puternic

Nascut să meargă, de asemenea, vrea să zboare

Flying Jocuri on-line

Flying Jocuri on-line Nu toate pasarile pot zbura, chiar dacă au aripi, cum ar fi pinguini, pui și reprezentanți ai "păsări rele". Dar apoi, ei vor să experimenteze bucuria de zbor. Deci, au venit cu moduri de a urca în sus. Angry Birds sunt folosite pentru a prezenta Slingshot, și cu succes. Fiecare pasare este de a deveni un proiectil atunci când prietenii ei dau accelerat cu ajutorul acestui dispozitiv. Un Yeti pinguin furios, iar acum le aruncă în aer bâta.
Chiar animale s-au adaptat pentru a acoperi faptul că ar trebui să umble numai pe teren. Vecinii poartă folosit pentru a catapulta acest lucru, dar ei au nevoie să ia în considerare zborul de la o înălțime de nu sa strecurat dacă Woods lor tăietor de lemne cu securea ascuțită.
Fii la curent cu astfel de clasă și oameni – sarind pe o trambulină, trambulină sau folosind o catapulta, puteți experimenta bucuria unui zbor scurt, și în timpul unui salt în aer pentru a prinde elemente bonus colecta.
a continuat să joace Flying on-line, și să ia în spațiu cu super eroi pentru a le ajuta să cadă la pământ pentru a opri cometa sau respinge străinilor. Dar le place dragoni atace sătenii, și puteți gestiona aceste animale de pradă legendare timpul strafing lor. Sau du-te la cucerirea stele cu Belka și Strelka – Primul caine-astronauți.
Desigur, avem și jocul Flying pe avioane, e primul lucru pe care să acorde o atenție la băieții în această categorie. Avem luptători și avioane de pasageri. Gestionarea echipamente militare, aveți nevoie pentru a efectua misiuni de recunoaștere și bombe picătură pe inamic și lăsați focul inamic. &Nbsp;

Flying Jocuri on-line

Flying Jocuri on-line și de a gestiona aeronava civilă este de asemenea responsabil, pentru că securitatea mulți pasageri. Când vremea sa stricat, te în zăpadă, furtună sau furtună, să păstreze mașina grea nu va fi ușor.
Pe elicopter trebuie să pună în incendii, evacuarea răniților, de salvare cei de la leziuni periculoase pulverizare îngrășăminte, și chiar lupta. Este de asemenea posibil de a livra primul elicopter la punctul dorit, și apoi trece la parașutist și sări la locul desemnat, luptand in aer cu vântul, care încearcă să vă duce departe.

Jocuri Zboară peste licență emisiune pilot

pilot de orice tehnologie, putem deveni unul. Da, există Tehnologie – puteți zbura zână, pegasus, păsărică, de albine, ponei cu aripi, pentru că înainte de vă jocuri gratuite de zbor. În plus față de zbor, fiecare joc are sarcinile sale suplimentare, și se pare gameplay-ul într-un spectacol interesant. Imaginați-vă, în același timp evitând subvențiile încrucișate foc, cu scopul de un fel de artefact, frica de a fi lovit de un fragment de un asteroid, și încercați pentru a trage mai multe unități inamice. Și de dragul de puncte de joc și un nou record. Și dacă juca impreuna, emoție și entuziasm sunt garantate. Nu pot să cred, încercați doar pentru tine.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more