Marcaje

Cartea mea de aventuri

Joc My Adventure Book

Cartea mea de aventuri

My Adventure Book

Înainte de a ne este un nou joc interesant mea aventură carte de la unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri de atingere. Acesta vă prezint un tânăr frumos, Jack. Din copilărie îi plăcea să citească cărți care l-au cufundat într- o lume de aventură, povești magice și complicate pe care -l excitat mintea stralucirea lui. Apoi într-o zi, când sa trezit, eroul nostru se găsea într -o casă necunoscută. După cum el însuși a găsit aici, și ce se întâmplă? Ochii lui au căzut pe masă, și acolo a găsit o notă. S-a spus că unul dintre vrăjitori pentru distracție care transportă -l într-una dintre cărțile lumi și acum, că s-ar ajunge acasă la caracterul nostru va trebui să se facă un anumit fel, și de a găsi acest Mage. Eroul nostru nu a fost luat prin surprindere și a început pe drum. Acum tu și eu trebuie să -l ajute. Pentru a merge tot drumul, avem nevoie pentru a rezolva o mulțime de mistere si puzzle-uri, pentru că nimic nu este atât de simplu. Controlul jocului este destul de simplu și are loc cu mouse -ul. Click pe obiecte pentru a vedea, pentru că sub ele se pot ascunde obiectele de care ai nevoie. Dacă ați găsit o astfel de a ajunge la tine în buzunar. Gândiți-vă la modul în care să le folosească și dacă-l găsiți, doar drag and drop ceea ce ai nevoie
Jocul meu Aventura de carte are o poveste foarte interesantă, grafică frumoasă și muzică originală. Toate acestea nu lasă indiferenți nici un fan inveterat jucător rezolva puzzle-uri și puzzle-uri. Într-adevăr, în primul rând mea aventură de carte are ca scop dezvoltarea inteligenței și a gândirii logice. Mai repede se balanseze pe tabletă, telefon sau computer și bucurați-vă de joc. De asemenea, este posibil să-l joace direct de pe site-ul de pe Internet. Dacă doriți ca să-și arate realizările celorlalți jucători, doar du-te înregistrați sau să vă conectați cu același cont de la una din rețelele sociale. Apoi, toate succesele și realizările tale vor fi afișate în profilul dvs., și cu ei vor fi disponibile tuturor celorlalți.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more