Marcaje

acefal

Joc HeadLess

acefal

HeadLess

Astăzi vă dorim să vă prezentăm un nou joc original, destul de headless. Ea Scenariștii companie care a creat o jucărie, ar putea crea o lume destul de întunecată și să se rotească o poveste interesantă. Fundalul este destul de interesant. În această lume a trăit un curcan pe nume Tom, care a crescut în misterul și se pierd în ferma de pădure. El a trăit-o în fiecare zi însorită lipsită de griji și fericit, dar într-o zi proprietarul moșiei eroului nostru răsucită și ia tăiat capul. Dar ceva a mers prost, iar eroul nostru a fost capabil să supraviețuiască un fel de moda de basm. Și acum strîngînd capul lui, el a luat la călcîie la sursa magic, care este capabil să-l atunci când timpul să se întoarcă pentru a rula creștere. Dar calea lui nu va fi atât de ușor. În conformitate cu drumul de așteptare pentru o mulțime de pericole și diferite capcane pe care trebuie sa sari sau a alerga în jurul valorii. La urma urmei, în cazul în care eroul nostru se găsește în ele, el în cele din urmă moare. De-a lungul modul în care vom veni peste saci de sânge, avem nevoie pentru a le colecta care ar menține sănătatea, pentru că în cazul în care acesta va aluneca în jos o bandă de eroul nostru va muri. Cu fiecare nivel de complexitate va crește doar în așa fel încât planul corect pentru a rula și arăta minunile de dexteritate care ar ajuta eroul nostru
Acefal joc dezvoltat în platforma HTML5, care permite jucătorilor să-l joace pe orice sistem de operare și orice devayse care există în acest moment în lume. Aveți posibilitatea să descărcați acefal pentru dispozitivul lor sau a le reda pe site-ul nostru deschise în oricare dintre browser-ul dumneavoastră. Suntem încrezători că Headless joc vă va întârzia instantaneu, și veți cheltui mai mult de o oră într-o cursă interesantă pentru supraviețuire.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more