Marcaje

călătorie Tricky

Joc Tricky Trip

călătorie Tricky

Tricky Trip

Munții - cât de multe pericole de așteptare pentru ei ca oamenii care incearca sa treaca pe pasajelor montane. Orice persoană care decide să fie o așteptare pentru o mulțime de pericole. Astăzi, Trip Tricky joc cu personajul nostru principal pe masina lui, vom călători prin gama de munte. Sarcina noastră de a însoți caracterul nostru din punctul de început până la sfârșit și să-l ajute să evite toate pericolele. Așa că, vom fi pe masina de ecran. Ai nevoie să conduci prin ea pe drumul său de a fi o mulțime de eșecuri. Astfel, acesta va fi divizat într-o multitudine de margini. Ce-ai de la unul la altul vei folosi un fel de dispozitiv de ridicare. Dacă faceți clic pe mouse-ul pe ecran, veți vedea cum se târăște în afara liniei. De îndată ce eliberați butonul mouse-ului, acesta se va intari si care se incadreaza bordurilor interconectate. Sarcina ta este de a ajuta la estimarea dvs. de ochi pentru a calcula totul, astfel încât această linie s-ar fi conectate băncile împreună, și în nici un caz nu a fost mai mult sau mai puțin decât aveți nevoie. La urma urmei, dacă se întâmplă accidentul de mașină în abis și eroul nostru va muri. Așa că, pas cu pas, vom lua toate locațiile și câștiga puncte
Joc de călătorie Tricky destul de interesant și va ajuta să vă petreceți distractiv de timp. Deschidere de călătorie Tricky pe site-ul nostru, vă puteți bucura de aventuri, împreună cu eroul nostru.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more