Marcaje

Degetul mare vs degetul mare

Joc Thumb vs thumb

Degetul mare vs degetul mare

Thumb vs thumb

Astăzi vă dorim să vă prezentăm un deget destul de original și distractiv joc vs degetul mare. În ea noi repede cu nerăbdare să vă în zilele Wild West, când primii coloniști locuite spațiile sălbatice deschise din Texas și se confruntă cu triburile indiene sălbatice care trăiesc în zonă. Uneori, între oameni de diferite culturi și diferitele conflicte au apărut dispute. de multe ori
aceste situații au fost rezolvate și încăierare de război. Dar într-o zi, cineva a venit cu faptul că aceste dispute pot fi soluționate fără vărsare de sânge, prin utilizarea unui tip de joc în care oamenii pot demonstra priceperea și perseverența lor. Acum vom încerca să explicăm regulile jocului. este un tabel împărțit în două părți înaintea noastră. Jucători pus pe masă mâna. In centrul butonului pentru care jucătorii vor trebui să fie poziționat pentru a culege degetele și țineți apăsat, astfel, câștigând puncte. Punctul culminant este că, dacă inamicul te-a împins butonul prea, aveți nevoie pentru a depăși rapid degetul și apăsați-l din nou. Astfel, butonul de interceptare. Victorii o rundă care, în timpul alocat pentru cadrane mai multe puncte. Victoria ta depinde doar de agilitatea și viteza de reacție. Degetul mare joc vs degetul mare este destul de veselă și nu intriga obișnuită și grafica bine conturate. Toți cei care iubesc jocul de îndemânare fericit să-și petreacă timpul de joc ea. Deschideți degetul mare vs degetul mare și să se distreze cu noi.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more