Marcaje

Prinde Monster

Joc Catch The Monster

Prinde Monster

Catch The Monster

Ocean - cât de multe interesante și misterios este ascuns în adâncul mării. Multe popoare ale lumii, există mai multe legende despre diferite monștrii marini care trăiesc sub apă. Și, dacă există monștri, care este, și personajele pe care le sunt vânate. Astăzi, jocul Catch The Monster suntem familiarizați cu un tip Pete. El trăiește în lumea noastră modernă, iar din copilărie a fost pasionat de legendele monștri marini. Când el a crescut mai în vârstă, a devenit căpitanul navei și modul în care el a decis să se lanseze într-o aventură. Dupa ce a auzit că într-una din paraiele apropiere de ființele de neînțeles insulă mică văzut. Insula a navigat eroii noștri au decis să încerce să prindă nu multe mostre de date ființe. Tu și eu pot să-l ajute în acest pescuit. Deasupra vedem ancora prin care va avea loc de pescuit. În adâncurile mării va pluti o varietate de creaturi marine. După cum veți vedea va fi ancora să se balanseze ca un pendul. Aveți nevoie pentru a calcula traiectoria de mișcare a armăturii și monstru să faceți clic pe ecran. Apoi ancora merge în jos și dacă ai făcut totul corect, va capta monstru și trage în sus. Așa că te va prinde monștri și puncte de câștig
Joc Catch Monster are o poveste interesantă și suntem siguri că veți petrece timp distractiv juca. Puteți aranja, de asemenea, un fel de o concurență mai multe cuvinte monștri. Pur și simplu invita prietenii să-l joace cu tine. Deschideți Catch Monster pe site-ul nostru si arata tuturor ca esti cel mai bun Catcher de monștri marini.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more