Marcaje

Bătaie cu bulgări de zăpadă

Joc Snowball Fight

Bătaie cu bulgări de zăpadă

Snowball Fight

Iarna - un timp minunat și frumos al anului, atunci când toată țara acoperit de o zăpadă pufos și frumos. Mulți dintre copii au distracție în timp ce de echitatie pe o sanie, schiuri, agățându oameni de zăpadă, și desigur, joacă bulgări de zăpadă. Probabil din toate bulgări de zăpadă Jocurile de iarnă cel mai faimos și popular. La urma urmei, le puteți juca atât la copii cât și pentru adulți. Și astăzi în joc Lupta Snowball suntem împreună cu joacă pentru copii în acest joc provocator și interesant de iarnă. Înainte de a ne pe ecran, o curte oraș obișnuit este vizibil. Undeva în spatele garduri copaci sau alte obiecte care se ascund adversarii tai. Trebuie să te uiți cu atenție la ecran și de îndată ce unul dintre ei a pus lucrurile pop la el vedere și apăsați pe copil. Astfel, ne propunem și arunca un bulgăre de zăpadă la un inamic. Dacă este făcută corect, atunci vom obține un bulgăre de zăpadă în copil și ne va da puncte. Dacă nu ne sreagiruem, zăpada va cădea în noi și va elimina un anumit număr de vieți. Îți dai seama că munca ta este de a lovit toate bulgări de zăpadă, și apoi du-te la nivelul următor
Joc Lupta Snowball este destul de interesant și interesant. Deschidere Snowball distractiv lupta petrecem timpul liber jucându-se cu copiii în zăpadă.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more