Marcaje

jetpack Moș Crăciun

Joc Jetpack Santa

jetpack Moș Crăciun

Jetpack Santa

Anul Nou - o vacanță de familie, care este sărbătorită în toată lumea. La urma urmei, în acest moment, la masa de gând la rude și prieteni, ei sărbătoresc această sărbătoare, și, desigur, fiecare da alte daruri. Și toată lumea crede în miracole și Moș Crăciun bunic, care pătrunde în casă pe timp de noapte și lasă cadouri pentru copii mici. Dar puțini oameni știu că Moșul nostru se pregătește pentru această zi în avans. Astăzi, în jocul Jetpack Mos ne vom ajuta eroul nostru să se pregătească pentru vacanță. Sarcina principală este de a colecta cadouri care sunt pierdute atunci când elfii le transportau cu fabrica de jucării pentru casa Santa. Acum, nevoia noastră bonom pentru a le colecta rapid la scurt timp dupa Ajunul Anului Nou si are nevoie sa se reproduca cadouri pentru copii. Elfi construite pentru Santa jetpack, iar acum el va fi capabil să zboare rapid și să colecteze cadouri. Dar, pe modul în care el va veni într-o varietate de capcane și pericole și trebuie să zboare în jurul lor, care nu s-ar prăbuși, iar eroul nostru a fost ucis. Gestionați zborul vei folosi mouse-ul. Colecteze cât mai multe daruri, deoarece copiii sunt în așteptare pentru ei, astfel
Joc Jetpack Mos Craciun este perfect gândit complot și grafică colorată. Toate acestea creează o atmosferă care atrage instantaneu interesul dumneavoastră în acest joc. Deschideți Jetpack Moș Crăciun pe site-ul și se arunca cu capul nostru in aventura uimitoare cu Moș Crăciun.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more