Marcaje

Pat ginseng

Joc Ginseng Baby

Pat ginseng

Ginseng Baby

Alfred - bun expertul vechi a trăit o dată într-un oraș mare. Dar în timp, tot tam-tam era obosit și el a decis să se mute departe de orașe și trăiesc în zonele rurale. Așa că el a cumpărat o casă mică departe de oameni. Dar, așa cum el a fost neobosit de natură și el nu a putut sta inactiv, apoi m-am decis la rădăcinile plantelor ginseng. Pentru aceasta, el a îngrădit câmp și a semănat sămânța lui. Acum trebuie doar să aștepte apariția de răsaduri. Joc de ginseng baby te si va ajuta expertul nostru pentru a recolta fructele din care au crescut deja. va câmp o gaură din care va apărea, apoi dispar fructe înaintea noastră pe ecran. Aveți nevoie de îndată ce fructele să-l scoată din gaura. Făcând acest lucru vei fi clic pe fătului și trăgând-o spre partea de sus. Cel mai important lucru face toate acestea repede, deoarece numărul de fructe, care apar din pământ fiecare minut va crește, iar dacă nu aveți timp să-l piardă
Joc de ginseng Pat destul de interesant si se va dezvolta în tine agilitate și, desigur, viteza de reacție. Deschidere de ginseng Pat pe site-ul nostru te distrezi, și cel mai important interesant să-și petreacă timpul lor pentru acest joc.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more