Marcaje

Simulator de andocare ISS

Joc ISS Docking Simulator

Simulator de andocare ISS

ISS Docking Simulator

Simulatorul de andocare online vă va prezenta interfața de control reală utilizată de astronauții NASA pentru a pilota manual SpaceX Dragon 2 la Stația Spațială Internațională. Se consideră o andocare de succes atunci când toate numerele verzi din centrul interfeței sunt sub 0,2. Vă rugăm să aveți răbdare, deoarece viteza de mișcare în spațiu este mult mai mică decât viteza de mișcare pe Pământ. Cum se utilizează ISS Docking Simulator:
1. Numerele verzi sunt corecțiile care trebuie realizate pentru aliniere. 2. Începeți să utilizați butoanele joystick din dreapta pentru a regla axa longitudinală, verticală și laterală. Trebuie să vă pregătiți corespunzător pentru andocare. 3. Apoi, utilizați butonul de comandă din stânga pentru a vă schimba poziția în raport cu ISS. Folosiți butoanele, sus, jos, stânga și dreapta. 4. Întrerupătoarele de sensibilitate sunt amplasate în centrul fiecărui joystick. În mod implicit, sensibilitatea este scăzută. Încercați să nu faceți mișcări bruște în apropierea ISS. cinci. Ținta dvs. este un Green Diamond suprapus pe partea de sus a stației de andocare. Trebuie să fie centrat pentru a începe andocarea. 6. Numerele albastre reprezintă viteza cu care te miști sau te învârti. Viteza ta în raport cu ISS este în partea dreaptă jos, de asemenea albastru. 7. Mențineți viteza sub -0. 2 m / s când distanța dvs. până la stația internațională este sub 5 metri. Dacă vă deplasați foarte repede, riscați să vă prăbușiți în stație. Noroc, astronaut!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more